BLOG

Ik vind dit zo'n leuk eigenwijs setje. Ik ben altijd al fan van Misusu. Ik hou van de lijnen die ze gebruikt en de leuke constructie methoden. Vaak is het helemaal niet lastig of moeilijk, net zoals de Daisy.

Toen IvL hecho con Amor de Billow sweater ontwierp voor kinderen kwam er ook direct veel vraag naar eentje voor dames. Zij ging naar de tekentafel en hierop volgde de Billow voor dames.

Ken jij Boo&Lu Patterns? Het is een vrij jong merk met al heel veel patronen. Ze hebben echt leuke dingen er tussen, waaronder deze Cinnamon top/jurk.

Het stofmomentje van deze maand is weer binnen. En ik krijg hier toch een heerlijk lente gevoel bij. We zijn allemaal toe aan een beetje zomer en deze stofjes schreeuwen de zee.

Iedere 2 maanden komt er bij mij een tof stofmomentje binnen van Stapeltje Geluk. En iedere keer gaat mijn brein puzzelen met wat voor iets ik kan maken. Dit keer koos ik voor twee gratis patroontjes.

Heb je hem al gezien??? De populaire Bay pants van Bel'etoile is er nu ook voor kids!! Ik had het geluk dat ik deze mocht mee testen en wat is hij gaaf geworden.
Deze broek wordt echt super veel gedragen.

Toen dit stofje binnen kwam riep mijn oudste dochter meteen: Die is van mij! En ik begrijp helemaal waarom ze dat zegt. Ik vond het ook echt een stofje voor haar. Ik ben zelf persoonlijk niet zo'n fan van panterprintjes, maar in combinatie met de bloemen vind ik deze toch wel heel gaaf.

Langzaam aan ga ik mijn site weer helemaal updaten. Helaas schiet dit er vaak toch even bij in en instagram gaat nu eenmaal een stukje sneller. Maar ik vind het toch wel leuk om een soort naslag er op na te houden. Dus ik hoop de komende tijd iedere dag wat te posten. We beginnen met de rode velourse Billow sweater....

Het is de laatste tijd een beetje stil op mijn blog. Ik moet een hoop dingen bijwerken en er lopen allerlei dingen. Een drukke baan, lekker aan het tekenen en daarnaast ook nog af en toe naaien. Maar dat betekent wel dat deze blog net even als laatste eindigt.
Daarom wil ik de komende periode iedere keer weer...

Nog een Sakura

11-11-2022

Toen ik deze stof kocht van stofbig.nl dacht ik meteen aan de Sakura dress van Boo & Lu. Ik vind de stof zo mooi in deze jurk uitkomen.