BLOG

Het was even een beetje stil op de blog. Ik ben erg druk geweest met van alles en nog wat en dit kwam een beetje in het slob, maar vandaag maak ik even een inhaalslag en we beginnen met dit onwijs fluoriserende gele shirt haha...

De tweede versie die ik maakte is er eentje in een stofje die ik al een hele tijd had liggen.
Het stofje had ik namelijk gekocht om een babypakje van te maken toen mijn jongste dochter net geboren was. Echter bleef hij liggen en inmiddels is ze 2,5 jaar oud.

Een tijdje geleden maakte ik deze tas voor mijn oudste dochter. Ik had echter nog wat kleine restjes over waarop mijn dochter riep dat ze er nog wel een etui van wilde hebben. Dat staat namelijk mooi bij haar tas.

Nou het is een broekje, maar ziet eruit als een rokje. Ideaal om lekker in buiten te spelen. Dit patroontje heet de wavy pants en is van IvL hecho con amor. Dit is de korte versie maar er is ook nog een langere variant.

Een tijdje terug bracht Sinclair Patterns een nieuwe versie van het Bondi shirt uit. Het shirt kreeg een kleine update met een uitgebreidere maatvoering en wat meer opties. Op dat zelfde moment kwam er de eerste sleeve pack uit. Met verschillende gave mouwen.
Nu heeft Sinclair Patterns opnieuw een sleeve pack uitgebracht.. en wees gerust ze passen...

Op instagram had ik deze al laten zien, maar hij stond nog niet op mijn blog.
Dus hoog tijd dat hij hier ook een plekje krijgt.