De nieuwe sleeve pack van Sinclair Patterns

14-05-2022

Een tijdje terug bracht Sinclair Patterns een nieuwe versie van het Bondi shirt uit. Het shirt kreeg een kleine update met een uitgebreidere maatvoering en wat meer opties. Op dat zelfde moment kwam er de eerste sleeve pack uit. Met verschillende gave mouwen.
Nu heeft Sinclair Patterns opnieuw een sleeve pack uitgebracht.. en wees gerust ze passen niet alleen op de Bondi, maar ook op een hele hoop andere patronen van Sinclair.

Ik koos voor de 3/4 flute petal sleeve. Het is een perfect shirt geworden voor tussendoor. Als het al een lekkere dag is, maar net te fris voor korte mouwen. De uiteinden van de mouw vind ik echt een leuk effect. 

Het stofje kwam weer uit mijn voorraad. Ik heb hier eerder al een hele gave jurk van gemaakt en ik had nog over. De rand komt juist heel gaaf uit bij dit shirt. Het is in ieder geval een ideale basic die je lekker kan stapelen in je kast. 
En nog een voordeeltje.. de patronen van sinclair komen altijd in lengte maten. Dat betekend in mijn geval dat ik niets heb hoeven aanpassen qua lengte. Echt ideaaaaaal.

Patroon: Bondi shirt met nieuwe sleeve add-on
Stof: Coupon van Javro stoffen