Een gekoesterd stofje

16-10-2021

Dit was één van mijn gekoesterde stofjes. Ik vond het zo'n mooi paneeltje. Ik had echter maar een klein stukje omdat ik  deze ooit op de site van bybora kocht als een coupon. Ik denk dat het 50 a 60 cm was.

Gelukkig had ik ook nog een effen tricot liggen in mijn kast van Katia Fabrics die er goed bij past. 
Ik wilde in eerste instantie een Nivalis jurk maken, maar ik kwam er al gauw achter dat mijn stofje daar te kort voor was. Helaas dus al te lang gewacht met mijn couponnetje.
Dus ik besloot de tuniek versie te maken... Ik maakte deze nog nooit eerder en ik weet ook niet of ik hem nog een keer zal maken... Ik vind hem eigenlijk net te kort.. maar ja het kwaad is al geschied en uiteindelijk staat hij nog wel grappig. 

Voor de legging koos ik weer voor mijn vertrouwde Celeste Legging van Peanut Patterns. Past mijn kids super goed en vooral fijn is dat bij de kleine maatjes al rekening is gehouden met een luier. Scheelt weer aanpassingen maken ;-)

Overigens maakte ik ook nog nooit de Nivalis met capuchon. Ik vind dit wel een hele leuke optie. Ik heb tot op heden altijd een capuchon gemaakt die rondom was en nog nooit op deze manier. Maar het geeft wel een leuk effect.

Patroon: Nivalis tuniek van Sofilantjes / Celeste Legging van Peanut Patterns
Stof: Fairyland van bybora (lillestoff) en effen mosterd tricot van Katia fabrics