Een prachtig nieuw patroon van Fabforyou Patterns

21-07-2022

Vandaag is er een nieuw patroon gelanceerd van Fabforyou Patterns en hij is zo onwijs gaaf. Haar naam is Féline en het is een prachtige blouse. De blouse is getekend voor geweven stoffen en heeft super veel opties. 
Zo kun je kiezen voor een basisblouse of eentje met roezels. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen verschillende mouwen. Er is een basis mouw of eentje met een knoop, maar je kunt hem ook gewoon mouwloos maken. 

Ik koos voor de meest simpele versie, dus basis mouwen en geen roezels en ik ben echt super blij met het resultaat. Door de geweven stoffen is het super luchtig tijdens de zomer maanden en de mouwtjes beschermen haar schouders tegen de zon. 

Nog een leuk detail van dit patroon is dat de mouwen uitwisselbaar zijn met de Denique dress. Dus voor de winter kun je ook een mooie winterse variant maken. 

Het allerleukste is dat het patroontje nu ook nog in de sale is!! Je betaald dus maar €4,99 voor deze beauty. En laat je vooral niet afschrikken door de geweven stof. Het is echt niet zo moelijk ;-)

Patroon: Féline blouse van Fabforyou Patterns
Stof: Ananas katoen van Javro stoffen.