Een tas voor mijn jarige neefje

27-10-2020

Kinderen hebben vaak van die fases met dingen die ze leuk vinden. Sommige fases duren lang en andere maar kort. Mijn bijna 3 jarige neefje zit in de dino fase. Hij vind ze prachtig en is alleen maar bezig met dino's. En deze fase duurt al best wel lang. 
Dus daarom dacht ik het is leuk om iets voor hem te maken met dino's. Ik besloot het gratis patroontje Bager Vance te proberen van koko & dolores patterns. 
Dit is een duits patroontje, maar goed te volgen. Voor de stof gebruikte ik de dino katoen van Eva Mouton. 
Ik ben gek op de prints van Eva Mouton. Ik word daar altijd helemaal vrolijk van. Het katoentje is heerlijke zachte bio katoen. Echt een aanrader!

Voor de binnenkant gebruikte ik een spijkerstof. Ook heb ik hem nog verstevigd zodat het wel een echte rugzak werd en niet meteen in elkaar zakte. 
Al met al vind ik het echt een leuk rugzakje geworden.

De banden die op je schouders komen heb ik gevuld met annie soft and stable. Hierdoor striemt het niet op je schouders en krijg je een echte rugzak look.

Het is een mooi formaat peuter/kleuter rugzak. Er kan precies een kleine broodtrommel, 2 bekers en een fruithapje in, maar dan zit hij ook echt vol. Als je nou een grotere rugzak wilt dan is hij wel heel makkelijk te vergroten.
Nu heb ik nog wat dino stof over dus ik zat er aan te denken om nog een etui en een bekleed boekje erbij te maken. Die zien jullie later nog wel verschijnen.

Stof: Dino katoenen stof van Eva Mouton / Spijkerstof uit de voorraad.
Overige fournituren: Mamarieke.nl
Patroon: Bager Vance van Koko & Dolores patterns