En toen kwam ikzelf nog

31-12-2021

Ken je dat? Dat je eerst al het andere doet en pas op het allerlaatste moment wat voor jezelf maakt. 
Deze rok lag al een tijdje geknipt klaar. Ik wilde hem graag dragen met de kerst, maar die deadline heb ik niet gehaald. 
Het werd 'derde' kerstdag. 

Gelukkig is deze rok niet alleen voor de kerstdagen want ik vind hem echt super gaaf en vandaag met oud en nieuw gaat hij sowieso aan ;-).
Ik maakte de Doris van Misusu Patterns. Één van mijn favoriete patroonontwerpers. Dit is mijn derde doris, maar ik denk dat deze het meest gedragen gaat worden.
Mijn eerste doris was een proefexemplaar, in een lichtgroene stof. Ik had een versie gemaakt met zakken. Deze zakken bleven alleen niet netjes op zijn plaats zitten, daarom heb ik deze dit keer vast gestikt met de coverlock.

De vorige twee exemplaren waren ook tot op de knie en dit keer koos ik voor de midi lengte. En ik vind deze wel heeel erg gaaf. Ik ga sowieso nog eentje maken. Het splitje aan de achterzijde is nodig, maar vind ik ook heel mooi staan.

Het stofje komt uit mijn geluksmomentje van stapeltje geluk. Het was direct liefde op eerste gezicht. Ik vond hem zo mooi. Het moest sowieso iets voor mezelf worden. Nu is de gehele inhoud van mijn stofmomentje bijna op, maar ik ben reuze benieuwd wat er in mijn nieuwe momentje zit :-D.

Patroon: Doris skirt van Misusu Patterns
Stof: French terry van Stapeltje Geluk