Het pauwen shirt.. ooh nee kraanvogels

04-05-2022

Vandaag laat ik jullie dit onwijze gave shirt zien. Het is ideaal voor restjes. Ja je hoorde het goed restjes! Want dit gehele shirt is gemaakt uit restjes!!

De kraanvogelsstof is een prachtig stofje van www.stofbig.nl. Dit is GOTS gecertificeerde stof, die echt prachtig van kwaliteit is en altijd mooi in de was blijft.  Ik maakte van deze stof een hele gave jumpsuit voor mijn oudste dochter (foto's volgen nog) en had een stukje over perfect voor dit shirt. De overige stofjes zijn gewoon effen tricotjes die ik over had van andere projecten.

Het shirt is de nieuwste van fabforyou patterns en heet Finn. Ook dit keer is het weer een shirt met super veel opties en een ruime matenrange.
Ik koos voor colorblock optie B met korte mouwen. Maar er zijn dus nog meer opties qua colorblocks en ook nog een gave versie met en zakje op de mouw.
Ik koos er voor om alle naden nog een keer door te stikken met mijn cover. Ik vind het effect leuk staan en de naden blijven allemaal netjes plat liggen. 
De ronde zoom van het shirt vind ik een leuk effect hebben en door dat ze bij dit shirt met een beleg werken ga je nooit de mist in.

Patroon: Finn van www.fabforyoupatterns.com
Stof: Kraanvogel stof van www.stofbig.nl (Ps wil je 10% korting op deze stof? Met de code "kraanvogel" krijg je die!)