Meer fluor dan dit lukt niet

24-06-2022

Het was even een beetje stil op de blog. Ik ben erg druk geweest met van alles en nog wat en dit kwam een beetje in het slob, maar vandaag maak ik even een inhaalslag en we beginnen met dit onwijs fluoriserende gele shirt haha...

Waar ik namelijk niet zo van fluor kleuren houd is mijn dochter er gek op. En toen ze het stofje zag wat ik meebracht van een naaidag bij Marieke van www.mamarieke.nl werd ze helemaal blij.
Ik vroeg aan haar wat moet het worden en zij zei volmondig een shirt. 
Ik wilde nog voor haar een stack tee van Misusu maken. Dus de keuze was snel gemaakt. Mijn dochter koos uit welke opties ze wilde en moeders ging aan de slag.

Ze koos voor een hoog laag zoom met tulpmouwen. Het fijne van Misusu is dat er altijd heel goed uitgelegd wordt welke aanpassingen je moet maken. Mijn kind is namelijk lang en smal dus ik moet altijd wel het één en ander verbouwen. Op zich ben ik het gewend dus het was zo gedaan. 
Toen mijn dochter het shirt zag vond ze hem geweldig. Hij moest direct aan naar school.

Dit patroon heeft echt heerlijk  en zoals de naam als zegt krijg je er zo stapeltjes van in je kast, maar door de vele opties en pasvormen zien ze er ook allemaal weer anders uit.
Hier hebben we er in ieder geval weer een zomer shirtje bij.

Patroon: Stack tee van Misusu
Stof: Neon tattoos van mamarieke.nl