Mijn allereerste echte tas

04-08-2020

Ik ben zo trots als een pauw! Dit is mijn allereerste tas. De Range backbag van Noodlehead welteverstaan. 

Afgelopen week had ik een naaidate en ik besloot om eindelijk deze tas eens af te maken. Ik had maanden geleden de stof en het patroon al besteld. Ik had zelfs alles al gesneden klaar liggen, maar het kwam er maar niet van.

Dus afgelopen week moest het er maar eens van komen. Enthousiast ging ik aan de slag. Allereerst moesten de lussen genaaid worden en dat was direct feest. Mijn naaimachine was helemaal niet bestand tegen vier lagen van dit hele dikke canvas. Gelukkig was ik bij mijn vriendin en die had nog een naaimachine staan die dit wel kon. Ik denk dat dit projectje anders in een hoek was beland en nooit afgeraakt was. 

Deze machine vloog overal door heen en voordat ik het wist had ik een heuse rugzak in mijn handen. Het viel me uiteindelijk reuze mee. 
Ik had ook tassenband gekocht, maar ik was hier eigenlijk niet tevreden over. Gelukkig was ik op de juiste plek (soms is het wel handig om mensen met een webwinkel te kennen hahaha). Ze heeft wel meer dan 30 kleuren op voorraad en deze paste er perfect bij. 

De voering had ik nog ergens liggen. Ik geloof dat ik deze ooit gekocht bij voor 1 euro per meter en hij paste perfect bij de kleuren van de tas.

Deze tas gaat denk ik heel veel gebruikt worden!

Patroon: Range Backbag van Noodlehead
Stof en tassenfournituren: K-Bas
Katoenen keperband: Mamarieke