Mijn UFO van 1 jaar oud

28-10-2020

Ken je dat? Zo'n stapel in de buurt van je naaimachine met allemaal projectjes die je nog moet doen. Maar iedere keer bedenk je weer wat nieuws en dan blijft dat stapeltje onaangeraakt liggen.
Deze lag zo'n beetje onder op dat stapeltje.

Het stofje kocht ik ruim een jaar geleden bij mamarieke.nl. Ik was direct verliefd en hij was ook heel snel uitverkocht. Ik ging direct aan de slag. Het patroontje had ik namelijk ook net gekocht en met dit stofje leek het me een supertoffe combi. Dus meteen alle patroondelen uitgesneden. Ik had zelfs al dingen gespeld. En toen kwam hij ergens in een hoekje te liggen. Van de restjes van de stof maakte ik een jasje voor mijn jongste dochter, maar het shirt kwam er niet meer van.

Tot van de week! Toen kwam er namelijk een prachtige jurk voorbij gemaakt door mamarieke in dit stofje. Ze gaf me de spreekwoordelijke schop onder de kont en ik ging aan de slag.
En eigenlijk zat hij in een wip in elkaar. En wat ben ik blij met dit shirt. Hij is zo tof geworden!
Ik dacht meteen ik moet er snel nog eentje maken (heb een prachtig couponnetje geschoord van Fossan), maar dan moet ik wel eerst op zoek waar de patroondelen liggen.

En wil je nog een geluksmomentje zien?

Dat zijn deze perfecte zoompjes.. Worden jullie daar ook altijd zo blij van als alles er zo netjes uitziet?

Stof: French Terry van Swafing gekocht bij mamarieke
Patroon: Adele bootneck top van Sinclair patterns