trapINI love

17-11-2020

Verliefd ben ik op de tassen van Incomplete Stitces. Ik vind de geometrische vormen in haar tassen geweldig. Toen de testercall kwam van de trapBEAG en trapMORE tas heb ik me ook meteen opgegeven. Helaas waren er heel veel mensen die zich opgegeven hadden en ik werd niet geselecteerd. 
Maar later kreeg ik een berichtje van Sarah of ik haar nog wel kon helpen met de trapINI. Het kleine zusje van die ooh zo mooie tassen en ik zei natuurlijk meteen volmondig ja!

Nou dit is hem geworden. Dit multifunctionele tasje gebruik ik als een clutch maar je kunt er bijvoorbeeld ook een toilettas van maken. Maar op de facebookpagina van Incomplete Stitches ook al allemaal toffe hacks te vinden, zoals handvatten of een schoudertasvariant.

Ik gebruikte voor deze trapINI een mooi nep leertje wat ik nog had liggen en een metallic jeans met goud voor de voering. Het in elkaar zetten was eigenlijk een fluitje van een cent want er zit een hele goede handleiding bij. 

Ik ben superblij met het resultaat en er komen nog zeker wat gehackte versies bij. Maar eerst moet ik nog aan de slag met de trapBEAG, want ook die is supergaaf! En de stofjes liggen al klaar, alleen nog wat tijd ;-)

Patroon: TrapINI van Incomplete Stitches
Stof: Javro