BLOG

De Hazel dress van Bel'etoile kocht ik direct toen hij uit kwam. Dit is echt al jaren geleden, maar ik maakte hem nooit. Tot voor kort! Ik maakte twee versies en dit is de eerste versie die ik jullie ga laten zien.

Kende jullie het patroonmerk Boo&Lu al? Ik kende het tot voor kort niet, maar het blijkt ook nog niet zo heel erg oud te zijn. Dit patroonmerk timmert hard aan de weg en groeit heel hard. Ze hebben al super veel patroontjes waaronder de Plumeria dress.

Er is een hittegolf op dit moment aan de gang dus het zomerse goed moet uit de kast. Deze top maakte ik al even geleden op een naaidate, maar ik had nog geen tijd gehad om hem te posten.

Begin juli kreeg ik mijn stofmomentje binnen van stapeltje geluk. Ik had deze al wel gepost op instagram, maar ik had nog geen tijd gehad om deze hier te showen.
In het pakket zitten altijd twee verschillende prints en een een effentricot met matchende boord. Ik ging als eerste aan de slag met het panterprintje.

Een tijdje terug mocht ik weer een keertje voor Sinclair Patterns testen, genaamd Mulberry.
Het is een dropped shoulder shirt met een hoop extra opties. Ik maakte er verschillende, maar ik ga beginnen met jullie deze te laten zien.

Vandaag is er een nieuw patroon gelanceerd van Fabforyou Patterns en hij is zo onwijs gaaf. Haar naam is Féline en het is een prachtige blouse. De blouse is getekend voor geweven stoffen en heeft super veel opties.
Zo kun je kiezen voor een basisblouse of eentje met roezels. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen verschillende mouwen....

Ieder jaar als mijn neefjes jarig zijn, krijgen ze naast een normaal cadeautje ook iets wat ik heb genaaid.
Ik koos dit jaar voor een Jaxx shirt van Fabforyou Patterns. Een leuk shirt met een gave colorblock op de mouw.

Eventjes geleden kocht ik bij www.bybora.com een schattige coupon. De coupon was maar 29 cm. Ik had in gedachten om er een lekker zomerbroekje van te maken. Maar uiteindelijk paste er een hele Siem summer set uit.

Tijdens de testperiode van de Bondi shirt van Sinclair Patterns maakte ik verschillende versies. Dit is de allereerste versie die ik maakte.
Er zijn in de tussentijd wel een paar aanpassingen geweest, maar dat maakt deze niet minder draagbaar.