BLOG

Er is weer een nieuw patroontje van IvL Hecho con Amor. De Classy Days polo.
Ik maakte nog nooit eerder een polo dus ik vond dit een hele leuke uitdaging.

Het stofmomentje was weer super mooi. Ik vond deze stofjes echt prachtig. Ik laat in deze blog de eerste twee stofjes zien. De effen paars aubergine tricot en de roosjes tricot.
Ik was vooral fan van de roosjes. Deze tricot is ongebleekt en heeft nog bepaalde oneffenheden in de stof. Dit ziet er echt super mooi uit.

Naast de edge fold tee/dress bracht misusu ook nog een nieuw broek uit. De expo pants. Ik mocht de lange versie testen.

Heb je de nieuwe edge fold tee/dree van Misusu al gezien. Ik had het geluk dat ik mee mocht testen en ik was super enthousiast. Ik maakte niet alleen een shirt, maar ook de jurk.

Dit superleuke stofje zat in het unisex stofmomentje en toen ik hem zag was ik er weg van. Ik krijg van deze print een instant zomer gevoel. Echter toen ik het jurkje maakte was het nog lang geen zomer. Ik koos dus voor een lente versie met lange mouwen, want niet alle dagen zijn altijd even mooi.

Laat de zonnestralen maar komen! We hebben er allemaal zo'n zin in! En ik ben begonnen met de eerste lentenaaisels. Deze maakte ik nog wel met lange mouwen, want je weet het nooit met het Nederlandse weer.

Een tijdje terug deed ik mee aan de test van de Chloe top. Testen voor Sinclair gaat meestal snel, maar de eerste versies zijn vaak ook heel goed draagbaar. De tweede versie is meestal al het finale bestand waarbij een paar dingetjes gefinetuned worden.

Daar was Milo

04-04-2023

Dit is Milo en Milo is een gans. IvL hecho con Amor had in haar hoofd dat ze graag een keer een knuffelbeest wilde maken en zocht testers. Ik dacht ik kan wel een klein projectje tussendoor doen en ging aan de slag. Mijn oudste is namelijk dol op knuffels, dus de knuffel komt altijd goed terecht.

Om de zoveel tijd plaats Sinclair patterns een oproep in hun facebook groep voor een nieuwe test. Als ik het leuk vind en tijd heb reageer ik. Ik heb al vaak het geluk gehad dat ik mee mocht doen en zo ook deze keer. Maar deze vond ik wel spannend.
Want ik had nog nooit ondergoed getest (voor mezelf)....

Een tijdje terug maakte ik een Zen pullover met col voor mijn oudste dochter. En ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat dit shirt echt het meest gedragen shirt ooit is. Alles was volgens haar goed. Simpel shirt, lekkere warme col in de nek en een ribtricot stofje.