BLOG

De juf van mijn dochter ging met zwangerschapsverlof. Op school hadden alle kinderen al wat geknutseld, maar er werd gevraagd aan de ouders of wij nog een een cadeautje wilde kopen voor in de mand.
Mijn dochter had bedacht dat er een pakje moest komen. Samen hebben we gezocht in de stoffenkast en ze had bedacht dat het deze...

Vandaag release ik de eerste poppenkleertjes op mijn website.
Het zijn vier patroontjes geworden, zodat je al een kleine garderobe kan maken voor je poppenmoeder of vader.

Wat een sneeuw hè! Ik was om eerlijk te zijn niet echt voorbereid of iets dergelijks. Ik dacht dat loopt wel los, maar kwam ik daar even op terug. Binnen een halve dag had mijn dochter 4 broeken drijfnat. Nou ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar wassen is niet echt mij hobby!
Dus toen ik de...

Yes! Ik maakte weer een nieuw patroontje. Het is vrij simpel en zit lekker snel in elkaar, maar het resultaat is zeker leuk.

Ken je dat.. dat je al een hele tijd naar een patroontje zit te kijken, maar hem iedere keer niet koopt.. En toch maar weer eventjes wacht. Dat had ik met dit patroontje. Ik heb hem zelfs al meerdere keren in mijn mandje geklikt, maar iedere keer kocht ik hem toch maar niet.

Ik vond deze stof zo mooi. Echt prachtig gewoon. Het stofje is van Fossan. Een merk met mooie biologische stoffen met een GOTS certificaat. Ik was aan het shoppen op ansje.eu voor mijn neefje. Ik wilde namelijk de dino stof van Eva Mouton hebben voor een rugzak. Die heb ik je al eerder laten zien op mijn blog.

Zoals ik al eerder aangaf ontwerp ik een hele garderobe voor babyborn.
Soms vraag ik me wel wat ik me op de hals heb gehaald hahaha.. Er komen iedere keer toch weer dingen bij omdat ik weer wat nieuws bedenk. Maar langzaam aan begint het nu toch een beetje vorm te krijgen.

Zoals ik al eerder vertelde ben ik bezig met wat poppenpatroontjes. Dit kost aardig wat tijd, helemaal met die thuisscholende kinderen ;-)
Maar langzaam aan komt er een beetje schot in.
Dit wordt de Pien Slaapzak.

Pom-er-de-pom

16-01-2021

Een tijdje terug lanceerde Linde van ikbenvink.blogspot.com een slabbertje. Dit slabbertje had ze eerder ooit al eens getekend, maar was een beetje in de vergetelheid geraakt en later ook niet meer te verkrijgen.
Nu ze zelf weer een kleintje had lanceerde ze het opnieuw en wat een leuk patroontje. Als je even snel een cadeautje moet hebben is...

Ik vind het altijd leuk om een patroon te hacken.. Net een beetje van je eigen creativiteit in een patroon leggen. Ik deed dat dit keer met de Max Tee van Misusu. Dit is een gratis patroontje met een code uit hun facebookgroep.