BLOG

De laatste tijd worden veel van de oudere patronen van Sinclair geupdate. Ze hebben een grotere matenrange gekregen en wordt nog eens grondig gekeken naar de pasvorm.
Dit werd ook gedaan met de Demi raglan tee.

De zomer is eindelijk begonnen, maar mijn man kon wel wat extra's gebruiken in de kast.
Dus ik maakte voor hem nog een billie van Zonen09.
Echt een ideaal patroontje en zit hem perfect.

Een tijdje terug kwam er weer een nieuw patroon uit van IvL Hecho con Amor en ik kreeg weer de eer om mee te testen. Een tijdje terug kwam de Daisy dress uit voor meisjes, maar nu is er ook een dames variant.

Soms naai ik sneller dan ik blog... naja altijd eigenlijk, maar deze is echt al een oudje.
Deze naaide ik namelijk al even geleden, maar had ik nog steeds niet op instagram of hier geplaatst.
Nu hebben we warme dagen, maar met de koelere dagen zijn deze shirts echt heel erg veel gedragen.
Het shirtje is een...

Het bleef natuurlijk niet bij één setje.
Als ik nieuwe patroontjes maak, maak ik eerst verschillende testversies voor mezelf. Zodra die goedgekeurd zijn vraag ik een aantal testers om het patroontje te testen.
Zij helpen mij om de pasvorm te perfectioneren en de tutorial foutloos te krijgen. Overigens is het niet helemaal een garantie hahaha.

Jaaa het is weer zover! Ik heb weer een nieuw patroontje gemaakt! Dit keer wat zomerkleertjes voor de pop. De patroontje heten Noa en Nora.
Noa is een leuk shirtje met een korte mouw en afgeronde zoom aan de achterzijde. Nora is een kort shortje met zakjes aan de voorkant.

Een paar weekjes geleden reageerde ik op een oproepje van Stof Big. Ze zocht naaisters die met één van de nieuwe exclusieve stoffen aan de gang wilde gaan. Ik reageerde meteen en ik had geluk, want ik mocht met dit gave otterstofje wat maken.
Het stofje kwam netjes verpakt aan en voelde heerlijk zacht aan. De kwaliteit...

Mijn dochter heeft echt een paar nieuwe broeken nodig. Ze groeit echt als kool. Toen de nieuwe test voorbij kwam van IvL hecho con Amor liet ik haar de broek zien en dat zag ze wel zitten.
Dus ik ging voor haar aan de slag. Ik had nog een jeans french terry in de kast liggen en pakte deze erbij. Ideaal zo'n broek die overal bij past ;-)...

Ik mocht een nieuw jasje testen voor Sinclair patterns, de Juno Jacket. De Juno Jacket is het ideale jasje voor tussendoor. Hij heeft een sportief uiterlijk met twee steekzakken (eventueel met ritsjes) aan de voorzijde en aan de achterzijde zit optioneel een accessoireszakje, ideaal voor je telefoon of andere snuisterijen

Sinds een tijdje mag ik testen voor Sinclair Patterns. Ik ben al een tijdje fan, omdat dit één van de weinige patroonmerken is waar ik geen aanpassingen bij hoef te doen. Echt ideaal!