BLOG

Zoals ik al eerder aangaf ontwerp ik een hele garderobe voor babyborn.
Soms vraag ik me wel wat ik me op de hals heb gehaald hahaha.. Er komen iedere keer toch weer dingen bij omdat ik weer wat nieuws bedenk. Maar langzaam aan begint het nu toch een beetje vorm te krijgen.

Zoals ik al eerder vertelde ben ik bezig met wat poppenpatroontjes. Dit kost aardig wat tijd, helemaal met die thuisscholende kinderen ;-)
Maar langzaam aan komt er een beetje schot in.
Dit wordt de Pien Slaapzak.

Pom-er-de-pom

16-01-2021

Een tijdje terug lanceerde Linde van ikbenvink.blogspot.com een slabbertje. Dit slabbertje had ze eerder ooit al eens getekend, maar was een beetje in de vergetelheid geraakt en later ook niet meer te verkrijgen.
Nu ze zelf weer een kleintje had lanceerde ze het opnieuw en wat een leuk patroontje. Als je even snel een cadeautje moet hebben is...

Ik vind het altijd leuk om een patroon te hacken.. Net een beetje van je eigen creativiteit in een patroon leggen. Ik deed dat dit keer met de Max Tee van Misusu. Dit is een gratis patroontje met een code uit hun facebookgroep.

Ik was zo blij verrast met het afra shirt van fibremood dat ik er nog eentje maakte.
Deze was alleen voor overdag. Ik zocht in mijn stoffenkast naar een mooi stofje (iets met een goed voornemen) en vond deze mooie french terry van Swafing. Een coupon die ik vorig jaar kocht bij Senza Limits.
Het was iets van...

In het kader van dat ik aan de slag moest, maakte ik ook een pyjama voor mezelf.. En dat was heeeel erg nodig. Mijn pyjama broek vielen de gaten in *oeps. Ik had dit stofje speciaal ervoor gekocht. Het is heerlijk zacht en comfortabel. Ik had de pyjama overigens al een tijdje geleden gesneden en hij lag al die tijd al klaar om genaaid te worden...

Ik had mijn dochter een nieuwe pyjama beloofd en ik moet zeggen die was ook echt wel nodig. Alle pyjama's die in de kast liggen hebben 3/4 mouwen en de broeken zijn ook wat aan de korte kant.
Maar het komt er gewoon niet zo van. Ik ben een beetje uitgeblust. Overdag ben ik druk met de kinderen...

In de vakantie had ik een idee.. Mijn dochter vroeg een tijdje geleden om wat extra kleertjes voor babyborn en opeens kwam er een waterval aan ideeën op gang. Ik ben begonnen met tekenen en belandde uiteindelijk met een complete poppengarderobe.
Nu moeten al deze ideeën en patroontjes nog wel omgezet worden naar goed werkbare patroontjes en...

Op het laatste moment besloot ik dat ik nog een nieuw blousje wilde voor tijdens de kerstdagen. Ik wilde de norma blouse van Fibremood al een tijd geleden maken, maar het kwam er gewoon niet van. Dus op eerste kerstdag ging nog snel aan de slag.
Het stofje had ik speciaal voor deze blouse gekocht bij Ansje Handmade. De...

Ik mocht de afgelopen weken een patroontje testen voor Sansahash. Zij bracht namelijk een nieuwe unisex pyjama uit met verschillende opties, genaamd Kenja.
Zo is er een optie voor een nachthemd en een optie voor een jumpsuit. Ik mocht de laatste versie testen voor mijn kleintje.