BLOG

Ik maakte nog een laatste zomers Ivy van Sinclair patterns. We krijgen namelijk hier in Nederland toch nog een paar zomerse dagen.

Voor het kleine baby'tje wat onlangs in de familie is geboren heb ik nog een extra pakje gemaakt. Dit is het gratis setje van Farbemix

Mijn neefje vroeg mij onlangs of ik een superheldenpak voor hem wilde maken. Dus deze tante ging voor hem aan de slag. Een heel superhelden pak is het niet geworden, want dat was toch wat onhandig voor een driejarige, maar een superhelden shirt wel.

Misschien herken je het stofje nog maar een tijdje terug maakte ik van dit stofje een Fabiën van Sofilantjes. We gebruikten dat pakje erg veel als slaappakje, maar ik had nog een stukje over.

Ik wilde graag nog een simpel hemdje voor mezelf naaien. Ik had nog een prachtig stofje van family fabrics liggen. De meeste mensen gebruiken de stofjes voornamelijk voor kinderkleding, maar ik vind het ook prima voor mezelf kunnen.

In de vakantie had ik mijn dochter nog een setje ondergoed beloofd. We hadden haar kast namelijk voor de vakantie even goed opgeruimd. Er zat zoveel in wat haar niet meer goed zat.
Zo ook een berg ondergoed.

We hebben een nieuwe aanwinst in de familie. Een heel schattig maar heel klein meisje.
Ze werd wat vroeger geboren en past hierdoor alleen de kleinste maatjes.
In die hele kleine maatjes is niet zoveel te vinden in de winkels, dus ik ging voor het kleine meidje aan de slag.

Een tijdje terug heeft Sinclair patterns een tof nieuw patroontje uitgebracht voor kids. De ivyberry en ja dat is de kids variant van de Ivy. De ivy is één van mijn favoriete shirtjes, maar ik vind hem voor mijn kids eigenlijk nog leuker.

Superblij was ik met mijn stofmomentje van Stapeltje Geluk. Iedere 2 maanden krijg ik een verassingspakket opgestuurd met mooie stofjes. En dit keer zaten er echt prachtige stoffen in.
Een prachtige tricot met dierenprint, twee effen bijpassende tricots, off-white boordstof en bijpassend garen.
Mijn dochter vond de stofjes prachtig en ik ging...