BLOG

Alcento Patterns heeft weer een nieuw patroontje uit. De Faya dress! Het is een super uitgebreid patroon met reuze veel opties. Je kunt echt helemaal los! Ik heb het vrij simpel gehouden

Als één van mijn kinderen jarig is maak ik altijd een nieuwe outfit die ze die dag aankunnen. Mijn jongste werd 2 jaar, dus deze moeder ging weer aan de slag. Ik gebruikte twee gratis patronen. Het babybroekje Sem met een hack en een gehackte Schnabalina Trotzkopf.

Dit was één van mijn gekoesterde stofjes. Ik vond het zo'n mooi paneeltje. Ik had echter maar een klein stukje omdat ik deze ooit op de site van bybora kocht als een coupon. Ik denk dat het 50 a 60 cm was.

Weet je nog dat ik een tijdje geleden twee setjes op deze blog plaatste voor een klein baby'tje wat in de familie geboren was? Nou ik maakte hier ook nog een rompertje bij, maar deze had ik nog niet aan jullie laten zien.

Een tijdje terug kwam er weer een patroontest voorbij van IvL Hecho con Amor en ik besloot weer mee te doen. Ik vond dit zo'n leuke blouse! En vooral heel erg leuk omdat je hem zowel van rekbare als niet rekbare stoffen kon maken.

Mijn dochter ging vorige week op de schoolfoto. Ze had als wens de trui die ze aanhad in roblox. Dus deze moeder ging aan de slag.

Zijn ze leuk of zijn ze leuk! Die kippen met laarzen! Ik vind ze echt geweldig! Stofbig heeft zichzelf weer overtroffen. Ze drukken superleuke en originele prints op prachtige GOTS stof.
Dit keer zit er ook french terry bij de collectie. Dit is zo'n mooie french terry en hij is zoals je gewend bent van een prachtige zachte kwaliteit....

Sinclair bracht weer een nieuw patroontje uit voor kids. Dit keer de kids variant van de Linnea Sweater. Ik vond de Linnea sweater al super gaaf (die is nog tot het einde van deze maand gratis te downloaden), maar de kids versie is zeker zo leuk

Ik maakte nog een laatste zomers Ivy van Sinclair patterns. We krijgen namelijk hier in Nederland toch nog een paar zomerse dagen.

Voor het kleine baby'tje wat onlangs in de familie is geboren heb ik nog een extra pakje gemaakt. Dit is het gratis setje van Farbemix