BLOG

Een tijdje geleden maakte ik deze tas voor mijn oudste dochter. Ik had echter nog wat kleine restjes over waarop mijn dochter riep dat ze er nog wel een etui van wilde hebben. Dat staat namelijk mooi bij haar tas.

Nou het is een broekje, maar ziet eruit als een rokje. Ideaal om lekker in buiten te spelen. Dit patroontje heet de wavy pants en is van IvL hecho con amor. Dit is de korte versie maar er is ook nog een langere variant.

Een tijdje terug bracht Sinclair Patterns een nieuwe versie van het Bondi shirt uit. Het shirt kreeg een kleine update met een uitgebreidere maatvoering en wat meer opties. Op dat zelfde moment kwam er de eerste sleeve pack uit. Met verschillende gave mouwen.
Nu heeft Sinclair Patterns opnieuw een sleeve pack uitgebracht.. en wees gerust ze passen...

Op instagram had ik deze al laten zien, maar hij stond nog niet op mijn blog.
Dus hoog tijd dat hij hier ook een plekje krijgt.

Vandaag laat ik jullie dit onwijze gave shirt zien. Het is ideaal voor restjes. Ja je hoorde het goed restjes! Want dit gehele shirt is gemaakt uit restjes!!

Toen mijn stofmomentje binnen kwam van stapeltje geluk, was ik direct enthousiast over het pakket. De stofjes waren weer prachtig en mijn naaibrein ging meteen bedenken wat ik er van kon maken.
In ieder geval iets wat met frissere dagen gedragen kon worden, maar eventueel ook als het al wat warmer werd.

Het gaat eindelijk wat lekkerder weer worden en ik had daar echt reuze veel behoefte aan. Ik vind het heerlijk als het zonnetje weer schijnt en je weer lekker in de tuin kan zitten. Mijn dochter zit op het moment in de rokjes modus.
Dus die wilde graag nog een lekker zomers rokje erbij. Ik koos voor de Emmy...