BLOG

Een tijdje geleden bracht Little Lizard King een gratis patroon uit, de Galena dress. Echt een super mooi jurkje/top met allerlei opties. En die werd niet alleen uitgebracht voor kids, maar ook voor dames.
Dit keer waagde ik me eerst maar eens aan de kinder variant, maar ik ben nog wel van plan om een versie voor mezelf te maken. ...

Toen ik dit stofje kocht van by-bora had ik al een paar onderbroeken voor mezelf in gedachten. Het was een coupon in hun webshop van ongeveer 30 a 40 cm, als ik de bandjes van een ander kleurtje zou doen kwam het net uit.

Eigenlijk is hij al even af, maar ik had nog geen tijd gehad om hem te laten zien. Maar met het weer wat er momenteel is en nog gaat komen verwacht ik dat hij nog regelmatig gedragen gaat worden.

Ik maakte maar weer eens een rowan tee.. Dit is echt een go to patroontje voor mij. Hij naait lekker snel weg en je kunt er echt hele toffe hacks mee doen.
Dit keer was mijn oudste dochter toe aan een nieuwe shirtje

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Elles van Misusu. Zij ging dit jaar de hackologue weer opstarten. In deze hackologue komen allerlei gave hacks op haar patronen.
Echt super leuk! En of ik ook een hack wilde maken.
Ik wist meteen wat ik wilde doen. Ik had een tijdje terug de Louise sweater gekocht en wilde...

Ieder jaar wordt het in de zomer zo lekker broeierig warm en voldoet niet mijn normale slaapzak. Ik heb het vervolgens ook weleens zonder slaapzak geprobeerd, maar dan slaapt ze toch net niet lekker van. Dus ik dacht het wordt tijd voor een slaapzak patroon waarbij je geen voering hoeft te gebruiken en die geschikt is voor zowel rekbaar als...

Ik heb zo behoefte aan lekker weer.. Jullie ook? Ik maakte daarom mijn eerste zomerse setje voor mijn kleine meid.

Mijn dochter is al weer een jaartje ouder geworden. Ik vraag haar altijd om een lijstje te maken voor haar verjaardag met haar wensen en op dit wensenlijstje stond ook een nieuw turnpakje.
Deze zijn altijd lastig voor haar te vinden dus tegenwoordig maak ik die zelf.
Dit is het derde turnpakje wat ik maakte en ze lukken steeds beter....

Hij is nu al een tijdje uit, maar ik was vergeten om er een blogje over te schrijven. Ken je de Lotte van Sinclair patterns? Dat is een superfijne hoodie voor dames en Oxana heeft hier nu ook een kids versie van getekend!