BLOG

Daar is hij dan, Jill van www.mama-leest.com heeft er hard aan gewerkt en haar eerste patroontje is live.
Hij heet de Snuggle Up poncho. Het is een simpel en makkelijk patroontje welke super handig is in gebruik. Je kunt hem gebruiken in de auto of op de fiets, maar je maakt er ook makkelijk verkleedkleren van ;-)

Zie hier het oorspronkelijke project voor dit leuke stofje. Eindelijk is hij af! Eigenlijk zat hij al in elkaar voordat ik überhaupt de restjes had verwerkt, maar ik had geen drukknoopjes meer.

trapINI love

17-11-2020

Verliefd ben ik op de tassen van Incomplete Stitces. Ik vind de geometrische vormen in haar tassen geweldig. Toen de testercall kwam van de trapBEAG en trapMORE tas heb ik me ook meteen opgegeven. Helaas waren er heel veel mensen die zich opgegeven hadden en ik werd niet geselecteerd.
Maar later kreeg ik een berichtje van Sarah of ik...

Dan nu restjesverwerking deel 2. Ik had namelijk een prachtige herfstige jurk gemaakt voor mijn oudste dochter, maar er waren nog een paar lapjes over. Ik ben altijd heel zuinig op mijn restjes want ik denk altijd dat er mogelijk nog wel wat uit kan passen.
De berg restjes groeit behoorlijk, maar ik heb inmiddels van een paar naaivriendinnen...

Normaal gesproken laat je eerst het gene zien van het stofje waar je mee begonnen bent, want zoals de titel al zegt het gaat hier om restjesverwerking. Echter het slaappakje voor mijn jongste dochter is nog niet af.. ik moet de drukknopen er nog op zetten, maar kwam er gisteren achter dat ze allemaal op zijn. Dus ik moet eerst...

Ik bracht een tijdje geleden (een week geleden) een bezoekje aan Javro in Epse. Een hele grote stoffenwinkel met heel erg veel keuze. Ik nam een behoorlijke stapel stofjes mee en tot mijn verbazing heb ik bijna ieder stofje al vernaaid. Een aantal dingen heb ik al kunnen laten zien, maar een aantal ook nog niet.. Dat komt nog ;-)...

Heb je ooit...

04-11-2020

een dekbed genaaid? Ik had het nog nooit gedaan, maar ik kwam zo'n prachtig katoentje tegen toen ik bij Javro in Epse rondstruinde. Het waren een aantal verschillende soorten maar deze vond ik het mooist. En het is ook nog een stofje met het GOTS keurmerk, dus nog duurzaam ook.
Ik zocht er nog een effen katoen bij voor...

Ik werd door iemand geattendeerd op dit leuke patroon op facebook. Er was op dat moment een test oproep en ik besloot om mijzelf in te schrijven voor de test. Vervolgens had ik geluk want ik werd ook echt uitgenodigd om mee te testen.
En dit is het resultaat!

Ken je dat? Zo'n stapel in de buurt van je naaimachine met allemaal projectjes die je nog moet doen. Maar iedere keer bedenk je weer wat nieuws en dan blijft dat stapeltje onaangeraakt liggen.
Deze lag zo'n beetje onder op dat stapeltje.

Kinderen hebben vaak van die fases met dingen die ze leuk vinden. Sommige fases duren lang en andere maar kort. Mijn bijna 3 jarige neefje zit in de dino fase. Hij vind ze prachtig en is alleen maar bezig met dino's. En deze fase duurt al best wel lang.
Dus daarom dacht ik het is leuk om iets...