BLOG

Een tijdje geleden kocht ik bij Lotte Martens zo'n suprise box. Daar zaten ook allerlei leuke stofjes in, maar je mocht ook alle patronen downloaden. Bij deze patronen zat ook het greentown shirt. En ik vond dit een onwijs leuk shirt.

Het gaat zo snel! Mijn kleine meid wordt al weer bijna 1. Voor mijn oudste dochter maak ik altijd voor haar verjaardag een nieuw setje kleding dus dat moest voor de kleinste ook maar.

Heb je nou zin in een supersnel klaar projectje? Maak een muts! Echt die zitten in een wip in elkaar en ze zitten een stuk beter dan die uit de winkel ;-)

Het wordt al echt herfst in Nederland. De bladeren vallen al naar beneden en deze week is de hele week regen voorspeld.
Mijn dochtertje had alleen nog een passend zomerjasje, dus er moest gauw een winterjasje bij.
Ik pakte het jasje van one to hug van about blue erbij. Dit is een simpel en makkelijk jasje, maar wel...

Bij mijn vorige post zag je al dit prachtige stofje voorbij komen. Ik had van mijn couponnetje van 70 cm echter nog een beetje over. Nu wordt er weer een baby'tje verwacht in mijn omgeving dus ik ging meteen aan de slag! Want zeg nou zelf die stofjes van family fabrics is echt perfect babymateriaal

Misusu! Ik vind dit zo'n leuk patroonmerk. Bij dit patroonmerk worden altijd originele details toegevoegd en heeft een simpele top net een beetje extra. Daarnaast komt nog eens een zeer uitgebreide tutorial dus het kan niet de mist in gaan.
Ik heb heel erg veel patronen van Misusu en iedere keer ben ik weer blij met het resultaat.

Nog niet eerder waagde ik het om een jurk voor mijzelf te tekenen, maar opeens had ik dit idee en dacht: Dit kan ik!

Ieder jaar maak ik een nieuwe outfit voor de schoolfoto. Mijn dochter kiest dan een mooi stofje uit en geeft aan wat ze graag wil. Dit jaar wilde ze weer een jurk en koos ze dit gave eenhoornstofje uit van Swafing.
Het patroon heb ik onlangs gekocht in de aanbieding. Ik viel als een blok voor de halslijn. Want...

Een nieuwe longsleeve is nooit weg. De billie van zonen09 is favoriet hier. Hij zit perfect en ik hoef er eigenlijk niets aan aan te passen. Ook weleens lekker

Ik was op zoek in mijn stoffenkast en opeens kwam ik een jurk tegen. Deze jurk is de tweede jurk die ik ooit gemaakt heb voor mijzelf, toen ik net begon met naaien zo'n 4 jaar geleden.
Ik heb deze jurk nog nooit aangehad, omdat ik hem nooit afgemaakt had. De mouwen moesten nog gezoomd worden en ik heb er gewoon nooit meer wat aan gedaan. ...