BLOG

Nog een Sakura

11-11-2022

Toen ik deze stof kocht van stofbig.nl dacht ik meteen aan de Sakura dress van Boo & Lu. Ik vind de stof zo mooi in deze jurk uitkomen.

Een paar blogjes terug vertelde ik al dat ik een paar patroontjes had gekocht bij Little Lizard King.
Dit jurkje was eigenlijk de aanstichter ervan. Dit is de Hamilton van LLK. Het is een lowwaist jurkje met rimpelrok eraan. Ik maakte in dit geval de aller simpelste versie, maar er ook nog een hele mooie versie met prinsessennaden.

Tijdens ons naaiweekend was er één vriendin super fanatiek aan het snijden geweest. Ze had echt super veel setjes gemaakt en ook prachtige stofjes voor ons meegenomen.

Een tijdje terug kocht ik een paar patroontjes bij Little Lizard King. Één van deze patroontjes was de Magnolia dress/top. Een simpele iets uitlopende top.
Bij Hip en Eigenwijs hadden ze het perfecte stofje nog van Elvelyckan en zo was er een nieuw kledingstuk geboren haha..

Ok is beken! Dit was een UFO. Deze sweater knipte ik al vorig jaar ergens.. En iedere keer kwam er iets tussen en naaide ik hem niet. En weet je.. ik heb spijt! Want dit is me toch een fijn truitje geworden!

Tijdens mijn naaiweekendje maakte ik van alles. Onder andere deze Jules top met matchende legging.

De Sakura jurk

26-10-2022

Ik ben echt een groot fan van dit jurkje. Het patroon is van Boo&Lu Patterns en is echt mij favoriet.
De rok heeft een leuke overslag met een verhoogde taille. Daaronder zit een band van boordstof en vervolgs een volle cirkelrok.

Eventjes geleden mocht ik mee doen met een patroontest van Sinclair. Dit was de skye skort.
Deze skort is een rokje gemaakt van lycra of in mijn geval van tricot

Ik maakte natuurlijk niet één cube sweater. Dit is nummer 2. Deze versie maakte ik van een stretch velvet die in de kast lag. Het stofje is van Poppy fabrics en ik kocht hier ooit een coupon van bij Javro stoffen.