BLOG

Yes daar ben ik weer! De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met mijn tweede patroon bij Fabforyoupatterns.com.
Mijn jongste dochter gaat vanaf dit schooljaar naar de peuterspeelzaal en daar hoorde natuurlijk een nieuwe tas bij. Ik begon met tekenen en zo kwam de Paco Rugtas tot leven

Voor mijn oudste dochter maakte ik ook een Mulberry. Dit keer ging ik full out. Ik naaide bij deze versie een capuchon en flutters aan de mouwen. Het stofje kocht ik speciaal voor mijn paardengekkie.

Een tijdje terug was ik bij Javro stoffen in Epse. Echt een walhalla aan stof! En daar staan ook wel een stuk of 10 bakken met coupons. Ik vind het altijd super leuk om daar een beetje door heen te struinen en ik vind er ook altijd allemaal leuke dingen. Zo kwam ik deze blauw-wit gestreepte tricot tegen met...

De nieuwe Mulberry van Sinclair is hier echt een favorietje. Hij naait super snel weg en ik vind de look echt heel erg leuk. Zo kocht van dit stofje en coupon en van het restje (ja je leest het goed) maakte ik deze Mulberry.
Ik had niet genoeg voor mouwen, maar maakte een mini hack door alleen de flounce toe te voegen....

De Hazel dress van Bel'etoile kocht ik direct toen hij uit kwam. Dit is echt al jaren geleden, maar ik maakte hem nooit. Tot voor kort! Ik maakte twee versies en dit is de eerste versie die ik jullie ga laten zien.

Kende jullie het patroonmerk Boo&Lu al? Ik kende het tot voor kort niet, maar het blijkt ook nog niet zo heel erg oud te zijn. Dit patroonmerk timmert hard aan de weg en groeit heel hard. Ze hebben al super veel patroontjes waaronder de Plumeria dress.

Er is een hittegolf op dit moment aan de gang dus het zomerse goed moet uit de kast. Deze top maakte ik al even geleden op een naaidate, maar ik had nog geen tijd gehad om hem te posten.

Begin juli kreeg ik mijn stofmomentje binnen van stapeltje geluk. Ik had deze al wel gepost op instagram, maar ik had nog geen tijd gehad om deze hier te showen.
In het pakket zitten altijd twee verschillende prints en een een effentricot met matchende boord. Ik ging als eerste aan de slag met het panterprintje.

Een tijdje terug mocht ik weer een keertje voor Sinclair Patterns testen, genaamd Mulberry.
Het is een dropped shoulder shirt met een hoop extra opties. Ik maakte er verschillende, maar ik ga beginnen met jullie deze te laten zien.