BLOG

Vandaag is er weer een nieuw patroontje uit. De Bounce sweater van The Sewn Edge. Het was de eerste keer dat ik voor haar mocht testen en het was super leuk.
Ik vond het oversized model voor mijn kleine meid super leuk. Ze heeft echt zo'n peuterfiguurtje en dit soort dingen staan haar altijd ontzettend leuk.

Naast dat alle truien te klein waren, mochten er ook wel wat nieuwe pyjama's komen.
En toen mijn stofmomentje binnen kwam van www.stapeltjegeluk.nl werd ze helemaal blij. Daar wil ik een pyjama van mama! Helemaal goed doen we!

Vandaag is de dag dat ik jullie deze gave patroontjes mag laten zien van het nieuwe patroonmerk FabForYou Patterns.
Zowel de trui als het rokje zijn van haar hand en hebben super veel opties.
Ik maakte meerdere versies, maar ik laat eerst het setjes zien.

Ik maakte ook nog een een trui voor mijn jongste en ook hier gebruikte ik een patroon van Sinclair.
Dit is de Lotteberry sweater. Ik maakte een vrij eenvoudige variant, maar er zitten een hoop opties in dit patroon. Zoals een capuchon en duimgaten.

Mijn restjesbak is inmiddels torenhoog. Ik denk dat hij zeker een meter hoog is. Sommige stukken zijn wat groter en daar kunnen nog echt wel volwaardige kledingstukken uit. Zo ook dit gave stofje van Albstoffe. Ik maakte ooit voor mijn dochter een Billy & Betty van Threads by Caroline, maar ik had nog genoeg voor een trui.

De Darling dress van IvL Hecho con Amor kreeg een update. Hij heeft namelijk wat meer opties gekregen.
Ik maakte de versie met de halve cirkelrok. Ik werkte de hals af met biais, maar er is ook een optie voor een normale halsafwerking. .

Hoe tof zijn de stofjes van stofbig!! Ik heb er al aardig wat op genaaid en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Dit keer ging aan de slag met deze toffe geitenstof. Een mooie kwaliteit french terry die heerlijk wegnaait.

Jaaaa vandaag komt er weer een nieuw gratis patroontje uit. Ik vind het zo leuk om van die kleine patroontjes te maken. Iedere keer als ik mooie stukjes stof over heb, maar als ik er niet echt meer een kledingstuk van kan maken ga ik bedenken wat ik voor een kledingstuk voor de pop kan maken.
En zo bedenk ik iedere keer weer iets nieuws.....

Mijn stralende meisje in haar nieuwe college cardigan van IvL hecho con Amor.
Het is een van de nieuwe patroontjes en een ideale basic.

Alcento Patterns heeft weer een nieuw patroontje uit. De Faya dress! Het is een super uitgebreid patroon met reuze veel opties. Je kunt echt helemaal los! Ik heb het vrij simpel gehouden