BLOG

Lya is er!

12-07-2021

Het nieuwste patroontje van Sansahash is vandaag online! Het kreeg de naam Lya.
Lya is een jumpsuit / jurkje met lage rug en elastiek in de taille. Door het elastiek in de taille krijg je een beetje blousend effect. Iets wat ik ontzettend leuk vind staan bij mijn bijna peutertje.

Deze jurk is al echt heel erg lang af, mijn dochter was namelijk al jarig in april.
Ik hackte voor deze jurk twee patronen van Lowland Kids.
De summer cami en de slim cardigan.

Dit shirt was echt meteen liefde op het eerste gezicht! Ik was zo enthousiast over de vormgeving. Die net verspringende panden, het splitje en vooral ook de lengte. Dus toen er om testers gevraagd werd reageerde ik meteen. En ik had super veel geluk! Ik werd namelijk gekozen om mee te helpen met testen.

Summer Sleeper

09-07-2021

Zo dat duurde even hè! Het is druk in huize Cael Sewing. Dus de blogjes lopen behoorlijk achter. Dus we moeten de komende tijd maar even een inhaalslag maken ;-).
Om te beginnen met de Summer Sleeper van Ivl Hecho con Amor. Deze is sinds kort uit en is in eerste instantie bedoeld als zomerse pyjama, maar ik...

Met dit prachtige weer kan mijn kleine meid toch niet achter blijven met een badpak. En gelukkig had ik nog wat stof liggen die ik had aangeschaft voor een test (meer dan een jaar geleden).
De test ging uiteindelijk niet door, er moest teveel aangepast worden en werd tot op heden uitgesteld. Maar de stof kan nu dus gebruikt worden voor wat anders....

De laatste tijd worden veel van de oudere patronen van Sinclair geupdate. Ze hebben een grotere matenrange gekregen en wordt nog eens grondig gekeken naar de pasvorm.
Dit werd ook gedaan met de Demi raglan tee.

De zomer is eindelijk begonnen, maar mijn man kon wel wat extra's gebruiken in de kast.
Dus ik maakte voor hem nog een billie van Zonen09.
Echt een ideaal patroontje en zit hem perfect.

Een tijdje terug kwam er weer een nieuw patroon uit van IvL Hecho con Amor en ik kreeg weer de eer om mee te testen. Een tijdje terug kwam de Daisy dress uit voor meisjes, maar nu is er ook een dames variant.

Soms naai ik sneller dan ik blog... naja altijd eigenlijk, maar deze is echt al een oudje.
Deze naaide ik namelijk al even geleden, maar had ik nog steeds niet op instagram of hier geplaatst.
Nu hebben we warme dagen, maar met de koelere dagen zijn deze shirts echt heel erg veel gedragen.
Het shirtje is een...

Het bleef natuurlijk niet bij één setje.
Als ik nieuwe patroontjes maak, maak ik eerst verschillende testversies voor mezelf. Zodra die goedgekeurd zijn vraag ik een aantal testers om het patroontje te testen.
Zij helpen mij om de pasvorm te perfectioneren en de tutorial foutloos te krijgen. Overigens is het niet helemaal een garantie hahaha.