GRATIS PATRONEN

De "Pennenzak Lea" is een snel klaar patroontje voor al je pennen en potloden. Het handvat maakt hem net een stukje stoerder en je kunt hem er makkelijk aan meenemen.

De Chloé muts is een lekker snel klaar patroontje. Je naait hem namelijk binnen een halfuurtje in elkaar. Je kunt eventueel ook nog spelen met verschillende soorten stofjes, want deze muts is prima omkeerbaar te dragen.
Het patroontje heeft slechts één maat. Maar hij is getest op verschillende leeftijden vanaf 2 jaar (met bos krullen) en iedereen...

Slaapzak Pien is een lekkere zomerslaapzak zonder mouwen. Hij kan gemaakt worden van verschillende soorten stoffen en slaapt heerlijk luchtig.

Plunjezak Joep is een lekkere stevige zak waar je van alles in op kunt bergen.
Hier wordt hij gebruikt voor al het losse speelgoed, maar hij is bijvoorbeeld ook ideaal voor bouwstenen of gewoon als leuke accessoire op een kamer.

Het "Pip etui / pennenzak" is een lekker ruim en stevig etui voor al je pennen en potloden. Het handvat maakt hem net een stukje stoerder en je kunt hem er makkelijk aan meenemen.

Hier zijn ze dan en ik noem ze Robin. Waarom Robin? Nou allereerst omdat het een leuke naam is. Maar hij wordt ook gebruikt voor zowel jongens als meisjes, net zoals dit patroontje.

De wantjes zijn geschikt voor kindjes van geboorte tot ongeveer 18 maanden. Beetje afhankelijk van hoe groot de handjes zijn. Op dit moment is...

Het Sem babybroekje is een comfortabel unisex broekje gemaakt van gebreide stoffen. Er zijn een aantal opties: Een simpele versie, een versie met gulp en een versie met een koord in de taille.
Hij is beschikbaar in maat 56 t/m 92.
Hij heeft maar een beetje stof nodig, dus is ideaal voor restverwerking.
Daarnaast zit hij lekker snel in elkaar. ...