BLOG

Een groot gedeelte van Nederland heeft nieuwe energietarieven, wat betekent dat we ons allemaal scheel betalen aan energie. Wij zetten de verwarming dus een graadje lager, maar een lekkere warme trui is dan niet overbodig.

Iedere twee maanden komt er bij mij een stofmoment binnen. Deze stofmomentjes zijn altijd een superleuke verassing die op de deurmat komt vallen... (naja vallen.. hij past eigenlijk niet door de brievenbus heen).
Ik heb eigenlijk nog nooit een niet mooi stofmomentje gehad. Ik ben altijd super enthousiast over de prachtige combinaties die ...

Ik had nog een stukje stof over van mijn meter tuingereedschap stof van stofbig.nl.
Ik kon er nog net een een raglan shirt met korte mouwen uit krijgen van Lowland kids.
Ik maakte de peplum versie van het patroon.

Toen ik deze jurk zag bij een andere naaister was ik gelijk verliefd. Ik vond deze hals opening zo mooi.
Zij had deze jurk gemaakt in exact deze stof en besloot hem gewoon helemaal te copy pasten.

Bel'etoile heeft tijdens het ontwerpen van de Jules ook aan de dames gedacht.
Zij ontwierp namelijk ook een Jules top waarbij je kunt kiezen voor met of zonder tailleband.
Ik koos voor de optie zonder tailleband.

Sorry dat het zo lang duurde voordat hier weer iets opgeplaatst werd. Soms ben je gewoon zo druk dat dit er als eerste bij schiet. Maar vandaag gaan we alles weer een beetje bijwerken en hopelijk worden er dan de komende dagen allerlei blogjes gepost ;-)

We beginnen met de Jules top/jurk van Bel'etoile. Een aantal weken geleden...

Yes daar ben ik weer! De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met mijn tweede patroon bij Fabforyoupatterns.com.
Mijn jongste dochter gaat vanaf dit schooljaar naar de peuterspeelzaal en daar hoorde natuurlijk een nieuwe tas bij. Ik begon met tekenen en zo kwam de Paco Rugtas tot leven

Voor mijn oudste dochter maakte ik ook een Mulberry. Dit keer ging ik full out. Ik naaide bij deze versie een capuchon en flutters aan de mouwen. Het stofje kocht ik speciaal voor mijn paardengekkie.

Een tijdje terug was ik bij Javro stoffen in Epse. Echt een walhalla aan stof! En daar staan ook wel een stuk of 10 bakken met coupons. Ik vind het altijd super leuk om daar een beetje door heen te struinen en ik vind er ook altijd allemaal leuke dingen. Zo kwam ik deze blauw-wit gestreepte tricot tegen met...

De nieuwe Mulberry van Sinclair is hier echt een favorietje. Hij naait super snel weg en ik vind de look echt heel erg leuk. Zo kocht van dit stofje en coupon en van het restje (ja je leest het goed) maakte ik deze Mulberry.
Ik had niet genoeg voor mouwen, maar maakte een mini hack door alleen de flounce toe te voegen....