Als de kippen erbij...

28-09-2021

Zijn ze leuk of zijn ze leuk! Die kippen met laarzen! Ik vind ze echt geweldig! Stofbig heeft zichzelf weer overtroffen. Ze drukken superleuke en originele prints op prachtige GOTS stof. 
Dit keer zit er ook french terry bij de collectie. Dit is zo'n mooie french terry en hij is zoals je gewend bent van een prachtige zachte kwaliteit.

Voor mijn jongste maakte ik een lowlands sweater. Dit is een gratis patroontje van Lowland kids. Echt heel erg leuk! Ik maakte wel een paar aanpassingen. Zo liet ik de boord aan de onderzijde achterwegen en verlengde deze een paar centimeter. Ook maakte ik een ronde zoom aan de achterzijde

Mijn oudste dochter wilde ook graag wat van deze toffe stof. Zij wilde graag een cardigan. Ook hier gebruikte ik een patroon van Lowland Kids, de slim cardigan. Dit is echt een prachtig slank patroon voor mijn dochter. Hij staat haar heel erg leuk!

Natuurlijk had ik nog een beetje stof over. Ik maakte nog een leuk topje voor de pop. Zodra ik tijd heb zal ik deze digitaliseren en een tutorial maken. Dan hebben jullie er ook plezier van.

Patronen: Slim cardigan en Lowland hoodie van Lowland Kids / Poppenshirt zelf getekend.
Stof: Kippen van stofbig.nl