Een herfstig setje

05-11-2020

Ik bracht een tijdje geleden (een week geleden) een bezoekje aan Javro in Epse. Een hele grote stoffenwinkel met heel erg veel keuze. Ik nam een behoorlijke stapel stofjes mee en tot mijn verbazing heb ik bijna ieder stofje al vernaaid. Een aantal dingen heb ik al kunnen laten zien, maar een aantal ook nog niet.. Dat komt nog ;-)

Ik kijk dan ook altijd even door de couponnenbakken. Ze hebben er een stuk of 8 staan en soms vind je er echt pareltjes tussen, waaronder deze. Ik zag meteen een jurk voor mijn oudste dochter erin.

Ik ging aan de slag met de regina van sofilantjes. Ik gebruikte in plaats van de hele circel rimpelrok (lees heeel veel stof), de halve circelrok uit de add-on. Daarna dook ik nog even in mijn uni voorraad en vond een perfect matchende uni tricot voor een legging. 
Ik ging aan de slag met uittekenen en tekende een breedte van 6 jaar en een lengte van 10 jaar. Mijn dochter wordt alleen maar langer, maar niet breder hahaha

De regina zit zo in elkaar, maar geeft altijd een prachtig resultaat. De bijpassende celeste legging was ook een schot in de roos.

Patroon: Regina met add-on van Sofilantjes / Celeste legging van Peanut patterns
Stof: Javro