Een leuke vondst

01-02-2022

Een tijdje terug ging naar Javro toe voor katoenen tassenband. Helaas hebben ze geen katoenen tassenband, maar ik kwam natuurlijk wel met allerlei andere dingen thuis. Ik zoek namelijk altijd in de couponnenbakken en ik vind daar altijd allemaal leuke dingen voor mooie prijsjes. 
Zo ook dit stukje Family Fabrics. Het was maar 30 cm en er zat een groot gat in het midden geknipt. Je kent het wel van die steekproeven waarmee ze de stof controleren. En hij kostte maar €1,-!!! Ik zag daar direct een setje ondergoed in.

Ik gebruikte twee gratis patronen. De speedy pants van Waves and Wild en de Bralette van Boo!Design. Beide patronen vallen netjes volgens de maattabel. Dus als ik de nodige aanpassingen heb gemaakt voor wijdte en lengte heb ik perfect zittend ondergoed. 
En dit ondergoed is echt favoriet. Als deze setjes in de kast liggen pakt ze altijd eerst deze setjes en als die er niet zijn pas het gekochte ondergoed.

De afwerking deed ik weer met mijn cover. De been boordjes stikte ik door en alle biesjes zette ik aan met de cover. 
Als je een cover hebt en nog geen biesgeleider dan raad ik je de investering echt aan. Je gaat serieus namelijk op zoek naar patroontjes waar deze biesjes in zitten ;-)

Oooh en PS... De stof heeeft geen bruine vlekken, maar het zijn croissantjes

Patronen: Speedy pants van Waves&Wild / Bralette van Boo!Design
Stof: Croissants van Family Fabrics gekocht bij Javro.