Een nieuwe liefde...

28-04-2020

Ik heb er sinds kort een nieuwe liefde bij... Haar naam is Katia... Katia fabrics en patronen.
Ik kende Katia voornamelijk van de wol en aangezien ik niet zo'n breier ben (gewoon niet echt aanleg ;-) ) had ik hun stof volledig over het hoofd gezien..
Want wat blijkt nu ze maken sinds een jaar of 2 ook stof.. Niet te duur en leuke ontwerpen. 
Onder andere tricot, french terry en katoen. 

Ik bracht laatst een bezoekje aan mijn lokale stoffenwinkel. Ik had snel een mooi katoentje nodig en snuffelde er tussen de stofjes. Daar zag ik toch echt het meest mooie bloemen katoentje.. Die zien jullie binnenkort op de blog. Maar hierdoor ging wel op zoek en zag een website met allemaal pareltjes en een leuk patroonboekje. Ik bestelde en binnen no time had ik er verschillende patroontjes van getekend. 
Ik heb er ook al eentje gemaakt.

Hier is hij dan! Een superleuk jumpsuitje in nog zo'n leuk stofje van Katia.. Ik ben er zo blij mee. 
Ik deed wel een paar aanpassingen. Eigenlijk horen er drukkertjes in het kruis, maar ook al zijn er veel mensen dol op van die drukkertjes. Ik ben er gewoon niet zo'n fan van.
Ik vind ze irritant om te naaien, maar vaak ook niet mooi staan in het kruis. Dus daarom deze kleine aanpassing. Maar ben zo blij met het resultaat.

Nog een klein detail van de neklijn. Deze wordt afgewerkt met biais. Ook daar ben ik niet zo'n held in, maar de afwerking is bijzonder goed gelukt ook al zeg ik het zelf.

Binnenkort show ik nog een ander pakje. Zelfde patroon maar net even anders ;-)

Tot snel!

PS Ik maak overigens geen reclame hoor.. ben gewoon fan 

Patroon: Jumpsuit - Patroonboekje Aqua Lente/Zomer 2020 van Katiafabrics
Stof: Katia fabrics