En natuurlijk ook eendjes.. of ganzen

05-05-2022

Ok het zijn eendjes, maar het zouden ook wel ganzen kunnen zijn toch??
Maar ik vind het stofje geweldig. Ook dit is een nieuwe van www.stofbig.nl. En ook deze heeft weer een prachtige kwaliteit.

Ik koos voor deze stof de spring romper van Brindille & Twig uit. Echt een super leuk patroontje. Die ik eigenlijk te weinig maak. Ik maakte voor het eerst eentje met lange pijpen. met dit weer ideaal. 

Ik maakte wel een kleine aanpassing. Ik vond het namelijk zonde om deze stof door te knippen voor de zakken. Dus de zakken liet ik achterwege.. Ik weet niet hoe het met jullie kids zit, maar zodra er zakken ergens in zitten verdwijnt er van alles in. En deze moeder vergeet dat dan te checken en dan zit alles in de wasmachine haha.

Ik had nog hele grote drukknopen gekocht bij droomstoffen in de uitverkoop en die vond ik heel erg leuk staan bij deze tuinbroek. 
De banden zitten op de achterzijde gekruist en die heb ik vastgestikt zodat niet van haar schouders afglijden.
Mijn kleine meid rent er in ieder geval heerlijk mee door het gras.

Wil jij nou ook met deze leuke stof aan de slag? Met de code "eend" krijg je tot het einde van deze week 10% korting op deze leuke stof! En heb je de andere mooie stofjes al gezien? Ook die hebben allemaal hun eigen unieke kortingscode. En deze codes mag je stapelen! Ga jij er ook mee aan de slag?

Patroon: Spring Romper van Brindille & Twig
Stof: Eendjes van www.Stofbig.nl