Iets nieuws is onderweg

07-01-2021

In de vakantie had ik een idee.. Mijn dochter vroeg een tijdje geleden om wat extra kleertjes voor babyborn en opeens kwam er een waterval aan ideeën op gang. Ik ben begonnen met tekenen en belandde uiteindelijk met een complete poppengarderobe. 
Nu moeten al deze ideeën en patroontjes nog wel omgezet worden naar goed werkbare patroontjes en tutorials, maar er is een start gemaakt.

Dit is het eerste patroontje wat bijna af is. Ik noemde hem de Puk onesie. Hij krijgt als opties een zomer en een winter variant. 
Ik ben ook nog bezig met een aantal andere patroontjes zoals een poppenversie van het Sem broekje. De eerste versie is goed gelukt. Dus ook daar ga ik verder mee aan de slag

Iedere pop hoort natuurlijk ook een mutsje te hebben. Dus die komen er ook nog bij. Deze heeft nog een beetje finetuning nodig en ook hier wil ik een setje van maken. 

Er word dus hard gewerkt achter de schermen. Ik ga nu eerst alle patroontjes uitwerken en test klaar maken. Nadat alles getest en  goed bevonden zijn zullen ze op deze site beschikbaar komen voor jullie.
Dit zal dus nog wel even duren.. Maar hopelijk hebben jullie nog even geduld ;-)