Ik kan natuurlijk zelf niet uitblijven

13-01-2021

In het kader van dat ik aan de slag moest, maakte ik ook een pyjama voor mezelf.. En dat was heeeel erg nodig. Mijn pyjama broek vielen de gaten in *oeps. Ik had dit stofje speciaal ervoor gekocht. Het is heerlijk zacht en comfortabel. Ik had de pyjama overigens al een tijdje geleden gesneden en hij lag al die tijd al klaar om genaaid te worden

Ik koos voor de top voor het afra shirt van fibremood. Deze zat een keer in de social sew a long, maar het kwam er toen niet van om hem te maken. Maar ik dacht het is een mooi simpel model en ik moet zeggen ik ben enthousiast. 
De hals valt prachtig en ik ga er sowieso nog een andere versie van maken.

Voor de broek nam ik de JJ classic Joggers van Sinclair patterns. De patronen van Sinclair zijn echt een aanrader. Ze werken zo fijn. De pasvorm is perfect en ze hebben..... lengtematen!!! En dat betekend voor mij dat ik gewoon helemaal niets hoef aan te passen. Ook weleens lekker ;-)

De broek heeft een lekkere brede tailleband en zakken. Echt heerlijk comfortabel. Als je nog op zoek ben naar een lekkere joggingbroek.. zoek niet verder! Dit is echt een aanrader!

Patroon: JJ classic joggers van Sinclair Patterns en Afra shirt van Fibremood
Stof: ruit licht roze van Eva Mouton gekocht bij cinimini.nl