Juno jacket - het perfecte tussendoor jasje

22-05-2021

Ik mocht een nieuw jasje testen voor Sinclair patterns, de Juno Jacket. De Juno Jacket is het ideale jasje voor tussendoor. Hij heeft een sportief uiterlijk met twee steekzakken (eventueel met ritsjes) aan de voorzijde en aan de achterzijde zit optioneel een accessoireszakje, ideaal voor je telefoon of andere snuisterijen 

Ik maakte mijn Juno van een rekbare kabelstof die ik al een tijdje in de kast heb liggen. Een ideaal stofje voor een dergelijk project en deze kwam nu goed van pas. Het naaien van dit jasje is weer even wat anders vergeleken met de standaard shirtjes en leggings. Dus als je eens zin hebt in een wat uitdagender project is dit zeker een aanrader. 

De achterzijde is mooi getailleerd. Eigenlijk is het de bedoeling dat je hem rond om door stikt aan de zoom, maar ik koos ervoor om hem blind te zomen. Dat vond ik net wat mooier staan bij dit stofje. 

De kol sluit rondom de nek op een comfortabele manier. Dus als het wat kouder is kun je hem lekker warm om je nek heen doen. Iets wat ik altijd heerlijk vind. 

Patroon: Juno Jacket van Sinclair Patterns
Stof: Kabel tricot van de Kartelschaar in Terborg