Lekkere warme wantjes

04-12-2020

Gisteren maakte ik deze lekkere warme wantjes voor mijn jongste dochter. Ik was al op zoek geweest in de winkels, maar wantjes voor kleintjes zijn op één of andere manier nergens te vinden.
Dus ik besloot zelf aan de slag te gaan. Ik had nog wat restjes over van de jas die ik genaaid had voor mijn oudste (komt binnenkort op de blog). Ik had deze namelijk gevoerd met lekkere warme teddy. De buitenkant is een restje french terry wat ik over had van een cadeautje. 

Ik plaatste de wantjes op facebook met de vraag of jullie het leuk zouden vinden als ik er een patroontje van zou maken. Ik kreeg echt super veel leuke reacties, dus ik ga voor jullie aan de slag.
Ik digitaliseer eerst alleen dit maatje. Deze is geschikt voor ongeveer 6 maanden tot 18 maanden.  Het ligt er natuurlijk wel aan hoe groot de handjes zijn van je kindje. Daarnaast komt er ook een tutorial bij. Wie weet wordt het later nog uitgebreid met wat meer maatjes en bij de grotere maatjes bijvoorbeeld een duim.

Daarnaast heb ik op instagram gisteren ook 1000 volgers behaald. Echt super leuk dat jullie mij allemaal volgen. Ik haal altijd enorm veel inspiratie uit instagram dus hopelijk doen jullie dat bij mij ook. Om het een beetje te vieren lanceer ik in de komende paar weken 3! patroontjes. Waaronder degene die je hierboven zit ;-)

Patroon: Wantjes Robin van Cæl Sewing (soon online ;-))
Stof: Restjes uit de bak, maar beide gekocht bij Javro