Misusu is weer op dreef

13-04-2022

Ze deed het weer! Misusu heeft weer twee prachtige patronen uitgebracht en ik had het geluk dat ik er eentje uit mocht testen. 
De naam van dit coole nieuwe patroontje is de Wander pants. Dit is een stoer, iets oversized model met super veel opties. Zo heeft het patroon verschillende lengtes en een heleboel zakopties.

Ik mocht de short versie maken en koos voor de ronde zakjes aan de voor en achterzijde. Het patroontje heeft een leuk hoog laag model. Het stofje wat ik gebruikte is een soepele jeans en voor de afwerking koos ik ervoor om alle naden met geel draad door te stikken op mijn cover en holnieten aan de zakjes. 

Daarnaast mocht ik er ook een nieuwe stack tee bij maken. En ook dat is een geweldig patroon met echt super veel opties. Je hebt 3 verschillende pasvormen en allerlei soorten mouwopties. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een gewoon rechte zoom of een ronde zoom. 

Het eerste shirt wat ik maakte koos ik voor een relaxed fit, rechte zoom en tullip sleeves. Het stofje zat in mijn stofmomentje van stapeltje geluk. Er komt nog een heel gaaf setje aan wat ik met de stofjes van stapeltje geluk heb gemaakt en daar past dit shirt ook weer super goed bij. 

De laatste foto's die ik vandaag aan jullie laat zien zijn de flatlays van dit coole broekje. Ik ga sowieso ook nog een versie maken voor mijn oudste dochter en ik wilde ook nog een langere variant maken uit hydrofiel.
Dus wordt vervolgd!

Patronen: Wander Pants en Stack tee van Misusu Patterns
Stof: Soepele jeans van Javro stoffen, Pelikaan tricot en effen oud roze tricot van stapeltje geluk.