Pfff wat een weer

11-02-2021

Wat een sneeuw hè! Ik was om eerlijk te zijn niet echt voorbereid of iets dergelijks. Ik dacht dat loopt wel los, maar kwam ik daar even op terug. Binnen een halve dag had mijn dochter 4 broeken drijfnat. Nou ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar wassen is niet echt mij hobby!
Dus toen ik de versie van Anne van Sofilantjes zag ging ik toch ook snel aan de slag.

Dit is de Domi van Sofilantjes in zijn simpelste vorm, alleen met een paar aanpassingen. Ik maakte hem namelijk 2 maten breder en ik maakte het kruis wat hoger. Dit is de broek voor mijn jongste, want die kreeg ik nog op de foto. De broek van mijn oudste ging meteen aan en weg was ze. Dus die heb ik niet op de foto kunnen zetten.

De boord van de broek is gewoon de maat die ik anders ook zou maken voor haar. Ook heb ik er even wat elastiek ingedaan zodat hij niet afzakt. De broek past nu perfect over haar eigen broek heen. Dus ze gaat het niet koud hebben op de fiets.

En herken je het stofje nog? Dat is een restje van haar jas! Dus dat kwam eigenlijk ook heel goed uit. Zo zie je.. wie wat bewaart die heeft wat ;-)

Patroon: Verbrede Domi van Sofilantjes
Stof: Softshell van Javro