Shirtje voor mezelf en een shirt voor m'n kind

25-06-2022

Om de zoveel tijd spreek ik af met een vriendinnetje en dan gaan we gezellig een hele dag naaien. Echt heerlijk ontspannend en even geen gezeur met de kids haha.
Ik bereid dan meestal wel een paar dingentjes voor. Ik had deze stof al eventjes liggen en ik wilde er graag wat voor mezelf van maken, maar ik had ook nog wat stof over en besloot er nog een stack tee van te maken voor mijn jongste dochter.

Ik naaide voor mezelf de Lady  Reeva van van Mialuna. Ik vind de hals echt super gaaf! Alleen moet ik de volgende keer wel een broad shoulder adjustment maken. Ik heb geen extreem brede schouders, maar dit patroon is wel behoorlijk smal, maar gelukkig is het shirt als nog wel draagbaar.

Voor mijn kleine meid maakte ik dus nog een stack tee. Ik had patroon nog liggen, omdat ik eerder ook al twee shirtjes maakte van dit patroon. Dit keer maakte ik alleen de meest simpele variant. Het stofje doet namelijk al genoeg.
Ik dacht eerst om er nog een pyjama broek bij te maken, maar dat vind ik eigenlijk zonde. Dus hij wordt nu gewoon gedragen overdag ;-) 

Patroon: Lady Reeva vna Mialuna en Stack tee van Misusu Patterns
Stof: Eentje van Swafing gekocht bij mamarieke.nl