Twinning is winning

15-10-2020

Een tijdje geleden kocht ik bij Lotte Martens zo'n suprise box. Daar zaten ook allerlei leuke stofjes in, maar je mocht ook alle patronen downloaden. Bij deze patronen zat ook het greentown shirt. En ik vond dit een onwijs leuk shirt. 

Bij mijn vaste leverancier kocht ik een hele gave klaprozen stof en ik ging aan de slag. 

Het is vrij simpel maar het resultaat is leuk. Op de foto zie je hem met een shirt eronder, want het is net wat te koud voor een shirt zonder mouwen, maar eigenlijk is hij ook zo prima draagbaar. 
Aan de zijkant zitten nog van die spiltjes.

Toen... zag mijn dochter dit shirt! En die was er helemaal weg van.. Mama wil je voor mij ook zo'n shirt maken. Ik had nog wel voldoende stof over dus waarom niet. 
Net op het moment dat ik iets wilde gaan bedenken om voor haar een patroon te hacken, kwam er een kids versie uit van dit patroon. Naja waarom moeilijk doen.. dus die maar gauw gekocht en aan de slag. En zo hebben moeder en dochter allebei hetzelfde shirt ;-)

En ze was zo blij! De volgende dag trok ze hem meteen aan naar school. Spijkerjasje erover en gaan! In de middag rent ze enthousiast van boven naar beneden en blijft haken met haar mouw in de deurklink... en jahoor.. hele shirt uitgescheurd! Tranen met tuiten.. maar gelukkig was het wel weer te repareren.. dus ze is weer helemaal gelukkig ;-)

Stof: Klaprozen en zwarte tricot van mamarieke.nl
Patroon: Greentown shirt (volwassen en kids) van about blue