Zomerrompers

19-05-2021

Een tijdje geleden kocht ik een keer een suprise box bij Family Fabrics. In die box zaten allemaal mooie stofjes. Ik had echt geluk! Er zat er maar eentje bij waar ik niet zo fan van was, maar die vond mijn dochter prachtig. Dus ook die heeft een bestemming gekregen. Die laat ik later nog eens zien ;-)

Maar die stofje had ik een half metertje van en sinds mijn nieuwe coverlock maak ik allerlei patroontjes waar ik voorheen niet zoveel zin in had. Waaronder de summer cami van lowland kids. 

Ik maakte de romper variant en die is heerlijk zomers voor als straks het mooie weer komt. Van het restje knipt ik ook nog het kleinste maatje wat er was. Er wordt namelijk ergens tijdens de warme zomermaanden een klein baby'tje geboren bij een familielid dus deze komt dan wel van pas. 

Het rompertje zit lekker snel in elkaar en heeft echt een geweldige pasvorm. Zoals gewoonlijk moest ik wat aanpassingen doen. Waar mijn oudste kind een lang en slank postuur heeft, is mijn jongste nog een lekkere volle dreumes.
Ik maakte dus een maatje breder ;-)
Maar we gaan een hoop plezier hebben van deze romper :-D

Patroon: Summer cami van Lowland kids
Stof: Suprise box van Family Fabrics