BLOG

Vandaag is er een nieuw patroon gelanceerd van Fabforyou Patterns en hij is zo onwijs gaaf. Haar naam is Féline en het is een prachtige blouse. De blouse is getekend voor geweven stoffen en heeft super veel opties.
Zo kun je kiezen voor een basisblouse of eentje met roezels. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen verschillende mouwen....

Ieder jaar als mijn neefjes jarig zijn, krijgen ze naast een normaal cadeautje ook iets wat ik heb genaaid.
Ik koos dit jaar voor een Jaxx shirt van Fabforyou Patterns. Een leuk shirt met een gave colorblock op de mouw.

Eventjes geleden kocht ik bij www.bybora.com een schattige coupon. De coupon was maar 29 cm. Ik had in gedachten om er een lekker zomerbroekje van te maken. Maar uiteindelijk paste er een hele Siem summer set uit.

Tijdens de testperiode van de Bondi shirt van Sinclair Patterns maakte ik verschillende versies. Dit is de allereerste versie die ik maakte.
Er zijn in de tussentijd wel een paar aanpassingen geweest, maar dat maakt deze niet minder draagbaar.

Met dit warme weer konden we nog wel een extra pyjama gebruiken. Ik had nog een stukje flamingo's over van mijn vorige stofmomentje en daar kon net een simpele piper tanktop uit van Misusu.

In mijn stofmomentje van afgelopen keer zat ook dit super vrolijke ijsjesstofje met matchende uni tricot en boord.
En bij zo'n lekker zomers stofje moet ook een lekker zomers patroontje.

Hij is al even uit hoor, maar ik loop gewoon erg achter.. en dit is nog steeds het nieuwste patroon van Sinclair Patterns ;-)
Het patroon heet Serena en je kunt er een top van maken, maar er is ook een jurk versie. Ik koos voor de top.

Sinds een tijdje heeft de tanktop van IvL hecho con Amor een kleine update gekregen. Er werd een aanpassing gedaan voor de pasvorm. Die van de jongens werd iets meer oversized en die van de meisjes iets smaller. Ook werden er een paar aanpassingen gedaan wat betreft de opties.

Om de zoveel tijd spreek ik af met een vriendinnetje en dan gaan we gezellig een hele dag naaien. Echt heerlijk ontspannend en even geen gezeur met de kids haha.
Ik bereid dan meestal wel een paar dingentjes voor. Ik had deze stof al eventjes liggen en ik wilde er graag wat voor mezelf van maken, maar ik had...