BLOG

Met dit warme weer konden we nog wel een extra pyjama gebruiken. Ik had nog een stukje flamingo's over van mijn vorige stofmomentje en daar kon net een simpele piper tanktop uit van Misusu.

In mijn stofmomentje van afgelopen keer zat ook dit super vrolijke ijsjesstofje met matchende uni tricot en boord.
En bij zo'n lekker zomers stofje moet ook een lekker zomers patroontje.

Hij is al even uit hoor, maar ik loop gewoon erg achter.. en dit is nog steeds het nieuwste patroon van Sinclair Patterns ;-)
Het patroon heet Serena en je kunt er een top van maken, maar er is ook een jurk versie. Ik koos voor de top.

Sinds een tijdje heeft de tanktop van IvL hecho con Amor een kleine update gekregen. Er werd een aanpassing gedaan voor de pasvorm. Die van de jongens werd iets meer oversized en die van de meisjes iets smaller. Ook werden er een paar aanpassingen gedaan wat betreft de opties.

Om de zoveel tijd spreek ik af met een vriendinnetje en dan gaan we gezellig een hele dag naaien. Echt heerlijk ontspannend en even geen gezeur met de kids haha.
Ik bereid dan meestal wel een paar dingentjes voor. Ik had deze stof al eventjes liggen en ik wilde er graag wat voor mezelf van maken, maar ik had...

Het was even een beetje stil op de blog. Ik ben erg druk geweest met van alles en nog wat en dit kwam een beetje in het slob, maar vandaag maak ik even een inhaalslag en we beginnen met dit onwijs fluoriserende gele shirt haha...

De tweede versie die ik maakte is er eentje in een stofje die ik al een hele tijd had liggen.
Het stofje had ik namelijk gekocht om een babypakje van te maken toen mijn jongste dochter net geboren was. Echter bleef hij liggen en inmiddels is ze 2,5 jaar oud.

Een tijdje geleden maakte ik deze tas voor mijn oudste dochter. Ik had echter nog wat kleine restjes over waarop mijn dochter riep dat ze er nog wel een etui van wilde hebben. Dat staat namelijk mooi bij haar tas.