BLOG

Jaaa het is weer zover! Ik heb weer een nieuw patroontje gemaakt! Dit keer wat zomerkleertjes voor de pop. De patroontje heten Noa en Nora.
Noa is een leuk shirtje met een korte mouw en afgeronde zoom aan de achterzijde. Nora is een kort shortje met zakjes aan de voorkant.

Een paar weekjes geleden reageerde ik op een oproepje van Stof Big. Ze zocht naaisters die met één van de nieuwe exclusieve stoffen aan de gang wilde gaan. Ik reageerde meteen en ik had geluk, want ik mocht met dit gave otterstofje wat maken.
Het stofje kwam netjes verpakt aan en voelde heerlijk zacht aan. De kwaliteit...

Mijn dochter heeft echt een paar nieuwe broeken nodig. Ze groeit echt als kool. Toen de nieuwe test voorbij kwam van IvL hecho con Amor liet ik haar de broek zien en dat zag ze wel zitten.
Dus ik ging voor haar aan de slag. Ik had nog een jeans french terry in de kast liggen en pakte deze erbij. Ideaal zo'n broek die overal bij past ;-)...

Ik mocht een nieuw jasje testen voor Sinclair patterns, de Juno Jacket. De Juno Jacket is het ideale jasje voor tussendoor. Hij heeft een sportief uiterlijk met twee steekzakken (eventueel met ritsjes) aan de voorzijde en aan de achterzijde zit optioneel een accessoireszakje, ideaal voor je telefoon of andere snuisterijen

Sinds een tijdje mag ik testen voor Sinclair Patterns. Ik ben al een tijdje fan, omdat dit één van de weinige patroonmerken is waar ik geen aanpassingen bij hoef te doen. Echt ideaal!

Zomerrompers

19-05-2021

Een tijdje geleden kocht ik een keer een suprise box bij Family Fabrics. In die box zaten allemaal mooie stofjes. Ik had echt geluk! Er zat er maar eentje bij waar ik niet zo fan van was, maar die vond mijn dochter prachtig. Dus ook die heeft een bestemming gekregen. Die laat ik later nog eens zien ;-)

Een tijdje geleden bracht Little Lizard King een gratis patroon uit, de Galena dress. Echt een super mooi jurkje/top met allerlei opties. En die werd niet alleen uitgebracht voor kids, maar ook voor dames.
Dit keer waagde ik me eerst maar eens aan de kinder variant, maar ik ben nog wel van plan om een versie voor mezelf te maken. ...

Toen ik dit stofje kocht van by-bora had ik al een paar onderbroeken voor mezelf in gedachten. Het was een coupon in hun webshop van ongeveer 30 a 40 cm, als ik de bandjes van een ander kleurtje zou doen kwam het net uit.

Eigenlijk is hij al even af, maar ik had nog geen tijd gehad om hem te laten zien. Maar met het weer wat er momenteel is en nog gaat komen verwacht ik dat hij nog regelmatig gedragen gaat worden.

Ik maakte maar weer eens een rowan tee.. Dit is echt een go to patroontje voor mij. Hij naait lekker snel weg en je kunt er echt hele toffe hacks mee doen.
Dit keer was mijn oudste dochter toe aan een nieuwe shirtje